We Recruit Online Marketeers +316 19 63 62 16 info@freshpeople.nl

Voor Opdrachtgevers

Het vinden van digital professionals en het vervullen van een vacature kost erg veel tijd en energie. Fresh People neemt dit tijdrovende traject graag uit handen! Wij zijn gespecialiseerd in het werven van online-marketing professionals. Zo hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van online marketingmanagers, SEO- en SEA-specialisten, campaignmanagers, contentmanagers en e-commerce specialisten. Zowel op junior als op senior niveau. Fresh People kent als ervaringsdeskundige de markt van binnen en van buiten en weet precies wat er speelt. Een goed contact met kandidaten is bij ons essentieel, waardoor wij als geen ander het kaf van het koren weten te scheiden.

 

Fresh People gaat uit van een persoonlijke aanpak, waarbij eerst een persoonlijke afspraak wordt gemaakt voordat er kandidaten worden gestuurd. Die persoonlijke aandacht en de mate waarbij er gestart wordt vanuit een persoonlijke klik, spreekt mij erg aan. Er is een open relatie, waarbij ongedwongen van gedachten gewisseld wordt. Met de beste match tot gevolg!

Danny Nijland

Directeur, Logic4

Onze werkwijze en tarieven

Fresh People verzorgt het gehele proces dat speelt rondom een open vacature en de plaatsing van een geschikte kandidaat. Onze werkwijze is gericht op de totstandkoming van de allerbeste match. Hierbij leren we ook graag onze opdrachtgevers persoonlijk kennen.

  • Omdat wij voor de beste ‘klik’ gaan tussen opdrachtgever en kandidaat, nemen wij de cultuur van een bedrijf altijd mee in onze matchmaking. Wij komen daarom graag bij je langs om jouw organisatie te leren kennen.
  • Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst, maken wij een uitgebreide profielschets van de ideale kandidaat.
  • Dagelijks onderhouden wij onze talent pool en breiden we deze proactief uit via onze eigen netwerken, databases, social media en Linkedin. De kandidaten die “hun vak verstaan” hebben vaak een baan en solliciteren niet uit zichzelf. Deze groep omvat circa 85% van de kandidaten die geschikt zijn voor de vacatures van onze opdrachtgevers.
  • Wij kijken verder dan een cv of functieprofiel en leren onze kandidaten persoonlijk kennen voordat wij hem of haar voorstellen
  • Wij maken met opdrachtgevers afspraken over salaris en secundaire voorwaarden en helpen desgewenst met het opstellen van een contract
  • We houden vinger aan de pols over de samenwerking
  • Mocht de kandidaat binnen een maand na aangaan van het contract de overeenkomst opzeggen, dan zullen wij kosteloos op zoek gaan naar een nieuwe geschikte kandidaat.
  • Wij werken op een no-cure-no-pay basis, zodat je altijd waar voor je geld krijgt.
  • Wij rekenen een zeer concurrerende fee van 20% over het bruto jaarsalaris.
  • Fresh People detacheert ook online marketing professionals vanaf 40 euro per uur. Bel of mail ons voor meer informatie.

Opdrachtgevers