We Recruit Online Marketeers +316 19 63 62 16 info@freshpeople.nl

Voor Kandidaten

Ben jij een echte digital professional? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de online-marketing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Fresh People is erop gericht om jou te helpen in het vinden van de ideale job. Om dit te bereiken nemen we graag de tijd om jou echt te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, waar je ambities liggen en bij wat voor bedrijfscultuur jij je het meeste thuis voelt. Wij willen dat de skills die jij in huis hebt, waarde toevoegen aan de organisatie. Dat je je gewaardeerd voelt en kunt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Laat het ons weten, we helpen je graag verder.

 

Onze werkwijze

Tussen een open vacature en een plaatsing zit een heel proces. Van begin tot eind houden wij de touwtjes in handen zodat we excellente kwaliteit kunnen waarborgen voor beide partijen.

  • Je krijgt een persoonlijke recruiter toegewezen. Die verzorgt het intakegesprek en is jouw contactpersoon voor alle vragen tijdens het werving- en selectieproces.
  • Tijdens dit selectieproces regelen wij, in samenspraak met jou, alle afspraken omtrent salaris en secundaire voorwaarden. Wij voeren de onderhandelingen en zorgen ervoor dat jouw belangen goed worden behartigd.
  • Resulteren de onderhandelingen in een contract dan ontvang je een grote bos bloemen en houden we vanzelfsprekend vinger aan de pols tot je proeftijd voorbij is.
  • Komt het niet tot een overeenkomst, dan gaan we voor je op zoek naar een andere, passende vacature.

Ben je overtuigd? Schrijf je hier in om kandidaat te worden bij Fresh People. Wij zullen jou alleen benaderen wanneer de perfecte uitdaging voorbijkomt.

Opdrachtgevers